fbpx

About us

The captains of the #spon(sor)ship

#spon Influencer Marketing is ontstaan vanuit een passie, Koen Dulfer en Eelco Kingma zijn in 2009/2010 zelf begonnen met het maken van YouTube video’s. Naast #spon zijn we ook de partij achter de DYTG (Dutch YouTube Gathering) en de Hashtag Awards. Vanaf moment 1 staan we al middenin de online video community,  dit zorgt ervoor dat we vrijwel iedere influencer persoonlijk kennen en Eelco en Koen kent.

Sinds 2018 mogen we met #spon voor een hele hoop mooie partijen werken, denk aan bedrijven als Disney, Samsung, Sony, SodaStream en Ravensburger. We doen dit voor veel partijen als een extensie van hun marketing afdeling; met een expertise op het gebied van influencer marketing.

Omdat we met #spon deze unieke achtergrond hebben kunnen we de vertaalslag maken van wat onze klanten willen naar wat de influencer moet doen. We kunnen meedenken in creatieve concepten, jaar strategieën, ambassadeurs en hebben een unieke kijk op de influencer wereld.

Bij #spon weten we wat normale en marktconforme prijzen zijn; We hebben  een rekenmodel ontwikkeld waarmee we de beste prijzen kunnen onderhandelen. Dit zijn de marktconforme prijzen, waardoor we een fundering leggen voor een langdurige samenwerking.

Koen Dulfer (links) en Eelco Kingma (rechts)